Buurtinloop gesprek over de beweging Hirak

Beste buurtbewoners WG-terrein en omgeving, 

Wil je informeel in gesprek met activisten en artiesten van de Hirak-beweging (Marokko-Rif), kom naar de Buurtinloop 24 november. Aansluitend eten we een Rif-maaltijd en ‘s avonds is er het Cultuur Café in buurtsalon Jeltje. De bedoeling van de buurtinloop is om anonimiteit te verkleinen, sociale cohesie te vergroten en met meer plezier samen te leven in de buurt. Vandaag is er gelegenheid persoonlijk kennis te maken met deze mensen van Hirak, zoals de rapper Moad.  

Alle buurtbewoners zijn van harte welkom.

Datum: vrijdag 24 november 2017
Tijd: 16:30 – 19:00
Adres: Budapest, gezamenlijke woonkamer WG-terrein,
ingang links van Pesthuislaan 2-98
Er is koffie en thee en de bar is open.
Georganiseerd door: Stichting Wereldse Wijk in samenwerking met de woon-werk vereniging WG-terrein.

 

%d bloggers like this: