Hoogzomer Muziekfeest

zondag 16 juli 2017, 14:00-18:00 uur
in de Tuinen van Westerpark

De tuindersverenigingen bij het Westerpark organiseren dit jaar samen het Hoogzomer Muziekfeest. Voor jong en oud, tuinder of buurtbewoner, iedereen is welkom. Er zijn heel wat mensen die thuis muziek maken. Dit is dé gelegenheid om je instrument te pakken en voor publiek of samen met anderen te komen spelen. Of te zingen. En alleen luisteren is natuurlijk ook goed. Buiten in de zon of onder een parasol. Dus stem je instrument, smeer je keel en open je oren. Kom en luister, zing, dans, speel en leer andere tuinders en buurtbewoners kennen die ook van muziek houden. Neem familie, vrienden en buren mee. Gastheer is Henk Noorland, die zelf ook zingt en ervaring heeft met het begeleiden van kinderen.
Hoogzomer Muziekfeest

Meld je aan!
Speel je een instrument (als amateur of professional), kun je zingen, dansen of entertainen: schrijf je in via uitentuin@sloterdijkermeer.nl. Maar je kunt op 16 juli ook gewoon op het open podium stappen en spontaan meedoen! Een drumstel en elektrische piano staan klaar.

Dus kom ook zondag 16 juli, van 14:00 tot 18:00 uur
naar het open podium naast het clubhuis

Georganiseerd door de commissie Natuur & Educatie van Nut en Genoegen en Uit & Tuin van Sloterdijkermeer