Muziek maakt de buurt

logo Fête de la musique

Muziek maakt de buurt

Kom naar Fête de la Musique om muziek te maken of om lekker te komen luisteren samen met andere bewoners. Maak je thuis muziek of treed je vaker op. Dit is dé gelegenheid om samen met andere te spelen of eens voor publiek in de buurt te spelen.

Wat is Fête de la Musique?

Fête de la Musique is het meest spontane muziekfestival ter wereld. Het is begonnen in 1982 in Frankrijk en wordt in steeds meer landen gevierd op de eerste dag van de zomer. Alle optredens zijn gratis toegankelijk. Dit is de zevende keer dat het Fête de la Musique (het feest van de muziek) in West zal plaatsvinden, georganiseerd door Wereldse Wijk. 

Inschrijving geopend!

Je kunt je inschrijven voor Fête de la Musique via de website of ter plekke komen naar het open podium!

Zaterdag 24 juni 2017
Vanaf 15.00 uur

Adres: Pesthuislaan 2-90, Amsterdam

Wereldse Wijk & woon-werk vereniging WG-terrein