Wereldse vrouwendag 10 maart

Beste vrouwen,

Er is momenteel veel aan de hand voor de positie van vrouwen in Nederland en in de  wereld. Rechten voor vrouwen worden aangevallen. Op 11 maart is er in Amsterdam een grote Women’s March. In het kader van Internationale Vrouwendag (8 maart) willen we in de eigen buurt met elkaar hierover praten tijdens het Cultuurcafé op vrijdag 10 maart. Er is live-muziek, een spreekster en een gesprek over de huidige ontwikkelingen en wat we eraan kunnen doen. Verder kunnen we de Women’s March van zaterdag 11 maart voorbereiden, als je wilt. Wil je kennis maken met andere buurtbewoonsters kom naar de bijeenkomst. Er is soep, koffie en thee en de bar is open.

Alle buurtbewoonsters en solidaire buurtbewoners zijn van harte welkom.

Datum: vrijdag 10 maart 2017
Programma:vanaf 18.00 soep
vanaf 19.00 live muziek
vanaf 20.00 Gesprek met buurtbewoners
Adres: Budapest, gezamenlijke woonkamer WG-terrein,
ingang links van Pesthuislaan 2-98
Er is soep, koffie en thee en de bar is open.
Georganiseerd door: Stichting Wereldse Wijk in samenwerking met de woon-werk vereniging WG-terrein. Ook het netwerk van stadsdorp Vondel/Helmers is uitgenodigd.