Cultuurcafé 25 mei buurtinloop

Beste buurtbewoners WG-terrein en omgeving, 

Gezien alle ontwikkelingen in deze buurt (zoals potentiële kiosken) en ter bevordering van kennismaking tussen buurtbewoners op en rond het WG-terrein, organiseren we een Cultuur Café. Wat wil jij met de buurt en wat zullen we samen doen? Er is tijdens het Cultuur Café een open inloop met live muziek en een galerie voor amateur buurtbewoners. Als je iets hebt om te exposeren of om muziek te maken, laat ons weten. Tijdens de inloop is er gesprek mogelijk met andere buurtbewoners over wat we met onze buurt willen en om afspraken te maken. De bar is open en er is soep.

Iedereen is van harte welkom. Ook kinderen, ouderen, alle buurtbewoners zijn van harte welkom.

Datum: woensdag 25 mei 2016
Tijd: 18:0024:00
Adres: Budapest, gezamenlijke woonkamer WG-terrein,
ingang links van Pesthuislaan 2-98
Georganiseerd door: Stichting Wereldse Wijk in samenwerking met de woon-werk vereniging WG-terrein