Fête de la musique 2015 Amsterdam West

FDLM

Kom naar het Fête de la Musique om muziek te maken of om gewoon lekker te luisteren! Het begin van de zomer is een mooi moment om met elkaar feest te vieren. Iedereen is welkom, jong en oud, arm en rijk, tuinder en stadsmens, amateur of artiest, en ook kinderen tellen mee. Velen van ons maken thuis muziek. Dit is dé gelegenheid om je instrument mee te nemen en ook voor publiek en samen te spelen. Dit jaar (hopelijk) voor de tweede keer lekker buiten. Dus kom en luister, zing, dans, speel en leer andere buurtbewoners en tuinders kennen die ook van muziek houden.

Meld je aan! Speel je een instrument (als amateur of professional), kun je goed zingen, dansen of entertainen, ga dan nu vast oefenen. Ook muzikale vrienden en familieleden zijn van harte welkom. Je kunt je inschrijven voor Fête de la Musique door te emailen naar wereldsewijk@hotmail.com of uitentuin@sloterdijkermeer.nl; maar je kunt op 21 juni ook gewoon naar het open podium komen en spontaan meedoen! Meer informatie volgt.

Wat is Fête de la Musique? Fête de la Musique is een spontaan muziekfestival. Het is begonnen in 1982 in Frankrijk en wordt in steeds meer landen gevierd op de eerste dag van de zomer. Alle optredens zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Dit is de zesde keer dat het Fête de la Musique (het feest van de muziek) zal plaatsvinden in Amsterdam West, georganiseerd door de bewoners-organisatie ‘Wereldse Wijk’. Voor de tweede keer in samenwerking met de commissie Uit&Tuin van volkstuinvereniging Sloterdijkermeer.


Datum: zondag 21 juni Van 14.00 tot 18.00 uur
Adres: tuinpark Sloterdijkermeer Sloterdijkerweg 20, 1014 CB Amsterdam (aan Westerpark) https://www.google.nl/maps/place/Volkstuinvereniging+Sloterdijkermeer/@52.3872325,4.8524823,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c5e2622d7b631d:0xc7fdfe4e57ff85e4