Uitnodiging Fête de la Musique 23 juni 2013

logo fete de la musiqueMuziek maakt de buurt
Kom naar Fête de la Musique om muziek te maken of om lekker te komen luisteren! Dit is een groot moment om een feest te vieren samen met andere buurtbewoners. Iedereen is welkom, jong en oud, arm en rijk, amateurs en artiesten. Velen van ons maken thuis muziek. Dit is dé gelegenheid om ons instrument mee te nemen en voor publiek in de buurt te spelen. Dus luister, dans, speel en leer andere buurtbewoners kennen, die van muziek houden.

Inschrijving geopend!
Artiesten amateurs kunnen zich inschrijven voor Fête de la Musique via een email naar wereldsewijk@hotmail.com of ter plekke komen naar het open podium!

Wat is Fête de la Musique?
Fête de la Musique is het meest spontane muziekfestival ter wereld. Het is begonnen in 1982 in Frankrijk en wordt in steeds meer landen gevierd op de eerste dag van de zomer. Alle optredens zijn gratis toegankelijk. Dit is de vierde keer dat het Fête de la Musique (het feest van de muziek) in Amsterdam West zal plaatsvinden, georganiseerd door Wereldse Wijk.

Datum: zondag 23 juni
Van 14.00 tot 18.00 uur
Adres: 1ste Helmersstraat 106